juni 15, 2016

Om Oss

Välkommen till eberdal.se!

Eberdal.se hyr ut och marknadsför ställningssystem, i väst Sverige. Våra produkter används främst inom bygg och anläggning, inom processindustrin samt vid evenemang.

Originalet – för din säkerhet
Tack för att du väljer eberdal.se som din samarbetspartner.
Varje komponent är från Layher Original av högsta tänkbara kvalitet. Vi är övertygade om att du kommer att ha mycket glädje av ditt ställningssystem under många år framöver. Ställningsmaterial från Layher är designade och tillverkade för krävande användning och uppfyller alla lagstadgade krav på hållfasthetsdimensionering och certifiering. Du känner igen originalet genom den orange etiketten med noggrann identitetsmärkning. Tack vare märkningen är det lätt att identifiera samtliga komponenter, för din säkerhet.

Trygghet framförallt
Genom Layher har du alltid tillgång till ett fullsortiment av originalkomponenter. Det gör att du kan bygga stabila och pålitliga ställningar, även på höga höjder. Den goda passformen och den långa livslängden är kännetecknande för en Layherställning. De som arbetar på ställningen får en säker arbetsplats och du får en trygg och lönsam investering.